woensdag 6 maart 2013

Bedankt!

En dan ineens heb ik, dankzij Els en Jenneke ineens échte volgers! Nu heb ik tenminste niet meer het gevoel dat ik in de ruimte aan het roepen ben en niemand me hoort of ziet... Dank jullie wel allemaal, ik hoop dat het zo doorgaat! Én al enkele ideetjes voor de Grannies. Ik heb er trouwens nog meer gemaakt in nog meer kleurtjes, dát wordt pas een kleurrijk weet-ik-nog-niet-zeker-maaksel.

Vandaag een heerlijke schooldag gehad met de kids. Daarna nog heel veel huiswerk voor de juf, ik ben pas net klaar met mijn werk (nou ja, klaar....? mijn to-do lijst groeit nog steeds...). Maar wel een voldaan gevoel want mijn Groepsplan (een soort organisatieplan waarin je alle kinderen en hun specifieke onderwijsbehoeften beschrijft) voor de komende periode is klaar! En de rapporten liggen klaar. Dat geeft rust in het bolleke. Nog een paar drukke dagen en dan heb ik pas weer enkele uurtjes voor de Graasj. Ik denk dat ik dan weer eens een voorraadje zeep ga maken voor in de webshop www.graasj.nl Jullie horen nog van mij!

Liefs
Reggie


13 opmerkingen:

 1. yesssss 10 volgers!!!
  als juf heb je het nu extra druk zeg...rapport besprekingen met de ouders en wat je al schrijft de onderwijs behoeften, alles dient op papier te staan.

  wat een mooie zeepjes zeg ☺

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeah hier is het een goede start,
  Ik zal je ook nogmaals zo even op mijn fb linken.
  Op naar nog vele volgers.
  Druk heb je het zeg!! En ja alles moet op papier he..pfff.
  Gave zeepjes heb je ♥
  Lieve groet Hester
  https://www.facebook.com/hester.horden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inmiddels via de tam tam van Jenneke en haar zussi Esther al 12 volgers zie ik. Ik zal ook nog effe reclame maken wie wet waar het goed voor is. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tuurlijk is bloggen veel leuker met volgers en reacties, ik heb mij ook aangemeld hoor! Ik kom je tegen via Jojo. :-)
  Leuk dat je in het onderwijs zit, je zult daar van je creativiteit veel plezier hebben! Ik geef af en toe crea op school, de juffen weten mij inmiddels wel te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik kom via Jojo :) en ben gelijk een "echte" volger geworden :) Leuk blog heb je, en zo via de tamtam komen we er achter :) ga zo door :)
  Groetjes Janny
  Creatiefmetmij.blogspot.nl
  Ohja en je zeepjes zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kij, da's leuk, dat je niet meer in het luchtledige hoeft te kleppen haha, ik weet nog zó goed hoe dat voelde, dat je ineens ook voor iemand anders je verhaal aan het vertellen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha jah.. we hebben het allemaal gehad dat je schrijft maar niet weet of het word gelezen.. lol en een beetje volgers en wat reacties is toch wel heel leuk. Tuurlijk blijf ook ik je volgen , lieve groet, Ellen
  http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoihoi, ik ben ook op jouw blog beland via Jojo!! Hartstikke leuke blog heb je!! En leuk, je bent ook juf, welke groep geef je les?

  Ben volger van je geworden!! Tot blogs!!

  Lieve groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Elise,

   Ik sta in groep 1/2....heerlijk!
   Ik heb ook groep 3,4,6 en 8 gedaan.
   Ik dacht eerst dat ik een echte middenbouwer was, maar in de afgelopen 5 jaar ben ik de kleuters enorm gaan waarderen, ze geven je zoveel terug!

   Verwijderen
  2. Leuk!! Ik geef les in groep 4 op een Nederlandse school in Seattle, terwijl ik eigenlijk helemaal geen juf ben... Vind het super leuk om te doen!!!

   Verwijderen
 9. Hai hai, nog een volgertje erbij, gisteren al een linkje bij mij op 't blog gemaakt
  Toedels

  BeantwoordenVerwijderen